Design Meindl Vandringskängor Herr - Island Mfs Aktiv - Brun Försäljning

1,998.90 SEK  1,106.47 SEK

Vänligen välj:  • Modell: SKU 00458
Lägg till i varukorg:    


Användare:Dam 
Meindl Island Lady MFS Aktiv är en mycket stabil vandringskänga som passar lika bra på fjällvandringar som till skogsturer. Vandrar du i tuff terräng med mycket packning på ryggen och vill ha en känga med individuell passform då är detta kängan för dig. Detta är en känga som är gjord till damer. En dam känga har en lite smalare läst för att sitta så bra som möjligt runt foten.
Ovandelen är i slitstarkt Nubuck och runt hela kängan sitter det en robust galoschering för att ge bra skydd i stenig terräng. För att även skydda kängan ifrån fukt utifrån så har Island Lady MFS ett Gore-Tex® membran. Kängorna är vattentäta men släpper ändå ut fukt från foten för att du alltid ska ha en så torr fot som möjligt. Innersulan är en Meindl Air-Active urtagbar sula som också hjälper till för att fötterna ska ha det torrt och behagligt. Yttersulan är en Vibram® Multigrip som har ett grovt mönster och ger ett bra grepp. Yttersulan är en ”rullsula” som avlastar din gång även i tuff terräng.    Meindl Island Lady MFS har MFS som står för Memory Foam System. MFS gör att foten sitter som gjuten i kängorna. Med hjälp av kroppsvärmen ger det dig en individuell passform i framfoten, hälpartiet och plösen.   Snörsystemet som Island Lady MFS har heter Digafix. Digafix snörsystem gör att du får en stabil fixering av häl och vrist.   Meindl Island var en av världens första Gore-tex®skor och fick sommaren 2008 priset "Produkt für die Ewigkeit" av tidningen Outdoor magazine. Detta innebär att ledande personer inom utelivsbranschen rankar kängan som den mest bestående friluftsinnovationen genom tiderna - en produkt som påverkat och förändrat hela friluftslivet.    Modellen är Meindls-, och en av världens mest sålda kängor med över 1,5 miljoner par (varav c:a 100 000 par i Sverige) och också den mest prisade Meindlmodellen. Den har fått många utmärkelser och högsta betyg i tester gjorda av friluftstidningar och oberoende konsumentinstitut över hela världen.   Specifikationer: Vikt: 700g Yttersula: Meindl Multigriff® Läst: Normal Membran: Gore-Tex® Performance Comfort
För lång levetid: Impregnera kängorna innan första användning , även skosnören och hela plösen. 
Tips: För bästa fotklimat använd strumpor av syntet/ullmix eller ren ull. Strumpor i dessa material hjälper din känga att hålla ett bra klimat åt dina fötter då de transporterar bort svett mycket bättre än bomull. Fukt kan bidra till skavsår och kalla fötter.
 
GORE-TEX® Teknologier