Design Haglöfs Vandringskängor Herr - Solid Lite Ii Q Gtx - Svart Online

1,928.15 SEK  1,079.26 SEK

Vänligen välj:  • Modell: SKU 00460
Lägg till i varukorg:    

Design Haglöfs Vandringskängor Herr - Solid Lite Ii Q Gtx - Svart Online
Design Haglöfs Vandringskängor Herr - Solid Lite Ii Q Gtx - Svart Online
Design Haglöfs Vandringskängor Herr - Solid Lite Ii Q Gtx - Svart Online


Användare:Dam 
Haglöfs Solid Lite II Q är Haglöfs prisbelönta, lätta och mångsidiga känga för vandring i krävande terräng. Detta är en känga som är gjord till damer. En dam känga har en lite smalare läst för att sitta så bra som möjligt runt foten.
Ovandelen är i slitstarkt Nubuck fullnarvsskinn och fram över tårna har den en robust galoschering för att ge ett bra skydd från stenar eller andra hinder. För att även skydda kängan ifrån fukt utifrån så har Solid Lite II Q ett Gore-Tex® membran. Kängorna är vattentäta men släpper ändå ut fukt från foten för att du alltid ska ha en så torr fot som möjligt. Yttersulan är en Vibram® Four season som har ett grovt mönster och ger ett bra grepp.
Solid Lite ett snörsystemet som har heter Lace locking. Lace locking snörsystem gör att du enkelt kan få en individuell anpassad snörning. För att få bra grepp för hälen och ge god komfort har kängan Memory foam som med hjälp av kroppsvärmen ger dig en individuell passform runt vristen.
Solid Lite II har en SOLE-fotbädd av Polygiene®, en naturlig silversaltsteknik som motverka dålig lukt.
Kängan har trippelsöm med Kevlar-tråd där kängan utsätts för de största påfrestningarna.  Detta gör att Solid Lite är en väldigt slitstark och stabil känga som kan användas i mycket krävande terräng.
Specifikationer:
- Vikt:  670g
- Yttersula: Vibram® Four season
- Innersula: SOLE, Polygiene®
- Läst: Normal
- Membran: Gore-tex® Performance comfort
 
Glöm inte impregnering! Underhåll av sko medtex-membran är superviktigt för att de vattentäta egenskaperna skabevaras länge. Tester har visat att skor utan impregnering klarade 600steg under vatten utan att bli blöta. Med impregneringsspray klaradeskorna upptill 5 000 steg.
Tips: För bästa fotklimat använd strumpor av syntet/ullmix eller ren ull. Strumpor i dessa material hjälper din känga att hålla ett bra klimat åt dina fötter då de transporterar bort svett mycket bättre än bomull. Fukt kan bidra till skavsår och kalla fötter.
GORE-TEX® Teknologier